Derince-Körfez Yollarına Bakım ve Onarım
19.05.2019
Anasayfa > Haberler > Kaşkaldere'deki Halı Sahalar Onarıldı
Kaşkaldere'deki Halı Sahalar Onarıldı
Kaşkaldere Mesire Alanı'nda bulunan halı sahalar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bakıma alındı

Derince ilçesinde vatandaşların nefes alıp spor yaptığı Kaşkaldere Mesire Alanı içerisinde bulunan halı sahalar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yenilendi.

SAHALAR BAKIMA ALINDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince ilçesinde 31 bin 360 metrekare alan üzerinde kurulan Kaşkaldere Mesire Alanı’nda bulunan ve gençler tarafından sık sık kullanılan halı sahalar bakıma alındı. Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından bakımı yapılan sahaların öncelikle bozulan zeminleri yenilendi. Böylece daha sağlıklı bir şekilde spor yapılabilmesi sağlandı.

ZEMİN İYİLEŞTİRİLDİ

Bin 250 metrekarelik büyük saha ve 710 metrekarelik küçük sahalardaki mevcut deforme olmuş sentetik cim halılar söküldü. Zeminlerinin iyileştirmesi ekipler tarafından yapılarak yeni çim halılar serildi.

TEL ÇİTLER ONARILDI

Sahaların zemininde yapılan çalışmaların yanı sıra çevre için tehlike oluşturan profil ve tel çitleri ekipler tarafından onarıldı. Yapılan yenileme çalışmaları bölge halkının memnuniyetini kazandırdı.