Derince-Körfez Yollarına Bakım ve Onarım
19.05.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’yi Ortak Akılla Yönetiyoruz
Derince’yi Ortak Akılla Yönetiyoruz
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından kendisine tebrik ziyareti için gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor

Ziyaretler Devam Ediyor

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından kendisine tebrik için gelen konuklarını ağırlamaya devam eden Başkan Aygün, bu bağlamda Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, Marmara İşadamları Derneği Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu, AK Parti İbni Sina Mahalle Teşkilatı Başkanı Levent Göksel ve yönetimi, Çenesuyu Plajyolu Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Akman ve yönetimi, SEDAŞ eski Genel Müdürü Dr. Ersan Şentürk, Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir ve yönetimi, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Faruk Demirhan, PTT Baş Müdürü Adnan Sert ve Derince Şube Müdürü Nurettin Dinler ile bir araya geldi.

Birlikte Yol Yürüyeceğiz

Kendisine tebrik ziyaretine gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve konukları ile istişare eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince’yi ortak akılla yönettiklerini ifade ediyor. Seçim süreci boyunca sürekli vatandaşlarla bir arada olduklarını belirten Başkan Aygün, “Göreve başladıktan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Geçmiş dönemlerde milletvekilliği görevinde bulunmam dolayısıyla ilçemizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Bu yüzden seçim beyannamemizi Derincelilerin talep ve ihtiyaçlarına göre hazırladık. Bundan sonra yine ortak akılla birlikte hareket ederek projelerimizi hayata geçireceğiz. Doğup, büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek, sizlerle yol yürümekten dolayı mutluyum” dedi.