Taşköprü Festivali’ne Görkemli Kapanış
14.09.2019
Anasayfa > Haberler > Kent Meydanı’nda Çayhane Sohbetleri
Kent Meydanı’nda Çayhane Sohbetleri
Derince Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her akşam iftardan sonra düzenlediği çayhane etkinlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, Başkan Aygün de programlara katılarak ilçe halkını yalnız bırakmıyor

Çayhaneye Yoğun İlgi

Ramazan ayı süresince Kent Meydanı’nda her akşam iftardan sonra kurulan çayhane ile bu kutsal ayın güzelliğini ilçe halkına en güzel şekilde yaşatan Derince Belediyesi’nin etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Her gün iftarın ardından Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane’ye gelen vatandaşlar burada kendilerine ikram edilen çay eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ediyor.

Çalışanlara Kolaylıklar Diledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Kent Meydanında devam eden çayhane etkinliklerine katılarak, vatandaşları yalnız bırakmıyor. Teravih Namazı sonrası alana gelen Başkan Aygün, burada hem vatandaşlarla sohbet etti hem de çayhaneye katılan Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanı Burak Dolan ve yönetimi ile bir araya geldi. Çayhane de görevli belediye çalışanlarına da kolaylıklar dileyen Başkan Aygün, tüm Derincelileri Ramazan ayı boyunca çayhane etkinlikleri için Kent Meydanı’na beklediklerini söyledi.