Başkan Aygün Ankara’da Temaslarda Bulundu
14.06.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den 19 Mayıs Mesajı
Başkan Aygün'den 19 Mayıs Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsunda yaktığı kurtuluş meşalesinin, Anadoluda elden ele, dolaşmasının yüzüncü yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun temeli olan 19 Mayıs 1919, tarihimizin en önemli dönüm noktaları arasında yer almaktadır. 19 Mayıs, gelecek demektir. Bizler de geleceğimiz için gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizlere bu cennet vatanı, canları pahasına bırakan şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkarak, ülkemizi gençlerimizle beraber geleceğe hazırlayacağız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum.