Başkan Aygün'den İZAYDAŞ’a Ziyaret
10.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün bu kez Harmantarla’daydı
Başkan Aygün bu kez Harmantarla’daydı
Teravih namazı öncesi Harmantarla Camii Derneği'ne konuk olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada vatandaşlarla istişarede bulundu

Ramazan ayı süresince her akşam iftarın ardından farklı bir bölgede ilçe halkıyla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Harmantarla Camii Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Teravih namazı öncesi gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunacakları projelerle ilgili Derincelileri bilgilendirdi. Gerek gün içerisinde gerekse iftarın ardından vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirten Başkan Aygün, “Seçim sürecinde Derince’yi halkımızla birlikte yöneteceğimizi ifade etmiştik. Bu anlayışla çıktığımız yolda vatandaşlarımızla bir arada olmaya önem gösteriyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.