Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandılar
Derince'de Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Kadir Gecesi Mesajı
Başkan Aygün'den Kadir Gecesi Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en had safhaya ulaştığı on bir ayın sultanı Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde hepimize önemli fırsatların sunulmaktadır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin indirilmeye başlandığı bu gece vasıtasıyla birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi’nin başta Derinceli hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.