HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Muhteşem Sünnet Şöleni
Orjinal Resim

Derince Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 201 çocuk kendileri için düzenlenen vapur gezisi ve eğlenceler ile gönüllerince bin gün geçirdi

KATILIM YÜKSEK OLDU

Derince Belediyesi’nin organize ettiği Geleneksel Sünnet Şöleni programı sünnet çocukları, aileleri ve ilçe halkının yoğun katılımı sonucu coşku içerisinde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Harikalar Sahili ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen programa, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK başkanları ve yöneticileri, belediye daire müdürleri, çocukların aileleri ve yakınları ile Derinceliler yoğun ilgi gösterdi.

VAPUR TURU YAPTILAR

Sünnet Şöleni kapsamında ilk olarak Harikalar Sahili’nde buluşan sünnet çocukları ve aileleri kendileri için özel olarak hazırlanan vapur turuna çıktı. Vapur seyahati sırasında çocuklar gönüllerince eğlenirken aileleri de onların mutluluğuna ortak oldu. Vapur gezisinin tamamlanmasının ardından sünnet çocukları sahilde mehteran gösterisi eşliğinde karşılandı. Mehteran korteji eşliğinde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün karşıladığı çocuklar ardından Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne geçti. Burada ilk olarak yemek ikramı gerçekleşirken ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak hep birlikte dualar edildi. Başkan Aygün’ün çocuklarla ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği program çocuk eğlenceleri ile renklendi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJLAR

İbiş ile yarışmalardan ateşbaz ve sihirbaz gösterilerine, balon showdan yüz boyama etkinliklerine kadar sahnelenen birçok etkinlik çocukların gönüllerince bir gün geçirmesini sağladı. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bugün burada, delikanlılığa ilk adımlarını atan 201 evladımızın heyecanını paylaşıyoruz. Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine hep birlikte şahit olurken; ailelerimizin de heyecanına ortak oluyoruz. Bu vesileyle sünnet olan evlatlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Her bir çocuğumuzun bizler için ayrı birer değer olduğunu bilmenizi isterim. En büyük temennimiz yavrularımızın, ailelerine ve vatanımıza hayırlı birer evlat olarak yetişmeleri” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  28.08.2023 10:59:14
Okuma Sayısı : 727