Başkan Gökçe´den Anneler Günü Tebriği

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Yenikent Mahallesi’nde çocuklarını antrenmana getiren annelere gül hediye ederek Anneler Günü’nü tebrik etti

Anneler Günü’nün düzenlenen etkinliklerle coşku içerisinde kutlandığı Derince’de çeşitli programlar gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de başta Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin düzenlediği Anneler Günü etkinliği olmak üzere programlara katılarak bu özel günde aileleri yalnız bırakmadı. Başkan Gökçe’nin Anneler Günü’nde katıldığı bir diğer program ise Kocaeligücü Spor Kulübü Derince Şubesi Futbol Okullarının antrenmanı oldu. Burada antrenman yapan çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Gökçe açıklamasında “Yenikent Mahallemizde çocuklarını antrenmana getiren annelerimize gül hediye ederek Anneler Günü’nü kutladık. Evlatları için her fedakarlığı yapan kıymetli annelerimiz ile gurur duyuyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2024 10:53:55