Derince Belediyesi YKS´de Öğrencilerin Yanındaydı

Derince Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren adayları yalnız bırakmazken, okullarda açtığı stantlarla öğrenciler ve ailelerinin yanında oldu

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nce düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) bu yılki etabı 3 milyonu aşkın adayın katılımı ile gerçekleşiyor. 8 Haziran Cumartesi saat 10.15'te başlayan YKS’nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) giren adaylar 9 bin 855 binada ve 176 bin 851 salonda ter döktü. TYT'de adaylara toplam 120 soru soruldu ve 165 dakika süre verildi. Derince Belediyesi ekipleri ilçede sınava girilen okullarda kurdukları stantlarla adaylara çeşitli ikramlarda bulundu. Derince’de 15 ayrı eğitim kurumunda adaylar sınava girerken Derince Belediyesi ekipleri uygulamalarıyla sınav maratonunda olan öğrenciler ve ailelerinin bir kez daha yanında olduğunu gösterdi.

Oluşturulma Tarihi :  10.06.2024 08:42:33