HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
"Barış ve Sağlık Dolu Bayramlar Diliyorum"
Orjinal Resim

“Barış ve Sağlık Dolu Bayramlar Diliyorum”

 

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kent Meydanı’nda düzenlenen törende vatandaşlarla bayramlaşan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Herkese barış ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum” dedi.

 

Bayramlaşmaya Katılım Yoğundu

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin Kurban Bayramı dolayısıyla birlikte düzenlediği Kent Bayramlaşması, Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Derincelilerin yoğun ilgi gösterdiği tören bayramın ruhuna uygun olarak coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Programa katılmak için meydanda bir araya gelen protokol mensupları, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak bayramlarını kutladı. Bayramın huzurunu ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşayan vatandaşlar, protokol mensupları ile sık sık fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

 

“Halkımız için çalışmaya devam ediyoruz”

Programda açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bayramlar bildiğimiz gibi dayanışmanın, yardımlaşmanın ve birlikteliğin arttığı en önemli günlerdir. Ülkemiz başta olmak üzere Gazze’de saldırgan İsrail’in baskısı altında yaşayan halkın ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutluyorum. Herkese barış ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum. Derinceli halkımızın güzel bir bayram geçirebilmesi için ibadethanelerimizin, mezarlıklarımızın ve kamu alanlarının bakımlarını en iyi şekilde yaparak kullanıma sunduk. Halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Başkan Gökçe’den Çalışanlara Teşekkür

Başkan Gökçe, “Bu bayramda gece gündüz demeden çalışan başta belediyemizde çalışan emekçi kardeşlerimize, Temizlik İşlerimize, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüklerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Tek amacımız, tek yolumuz halkımızın mutlu olması” dedi. Başkan Gökçe’nin ardından konuşan İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, “Kurban Bayramımız mübarek olsun, kutlu olsun. Bir bayramı daha burada sevgi ve coşku ile kutluyoruz” dedi.

 

Derinceliler Bayramlaşmada Buluştu

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi Av. Sibel Gökçe’nin yanı sıra İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, Garnizon Komutan Vekili Dz. Kd. Albay Hikmet Girgin, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, Şehit aileleri, gaziler ve Derinceli vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

 

Oluşturulma Tarihi :  24.06.2024 14:18:15
Okuma Sayısı : 126