Başkan Gökçe´den Arslan ve Yazıcı´ya Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, görevlerine yeni başlayan Derince Emniyet Müdürü Sinan Arslan ve Derince Müftüsü Bedrisinan Yazıcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kurum ve kuruluşlar nezdinde çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak ilçeye yeni atanan kamu kurum yöneticilerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyelerinden oluşan bir heyet ile ilk olarak Derince Emniyet Müdürü Sinan Arslan’ı ziyaret eden Başkan Gökçe ardından Derince Müftüsü Bedrisinan Yazıcı’ya konuk oldu. Görüşmeler esnasında ilçede yapmayı planladıkları çalışmalar ve projelerle ilgili görüş alışverişinde de bulunan Başkan Gökçe, Arslan ve Yazıcı’ya görevlerinde başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  27.08.2024 09:41:43