Milli Heyecan Derince Kent Meydanı´nda Yaşandı

Derince Belediyesi, Türkiye’nin İzlanda’yı 3-1 mağlup ettiği müsabakayı Derince Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda canlı olarak yayınladı

A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederken topladığı 4 puanla takipçisi Galler’in averajla önünde liderliğe yükselmeyi başardı. Milli Takımımızın İzlanda ile oynadığı müsabakanın 90 dakikasını ise Derinceliler Kent Meydanı’nda yer alan dev ekrandan canlı olarak takip ederek galibiyet coşkusunu paylaştı. Burada maçı heyecanla takip eden vatandaşlara, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de eşlik ederek, onları yalnız bırakmadı. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 berabere biten müsabakayı Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3-1 kazanan Milli Takımımızın galibiyet coşkusunu Derinceliler hep birlikte yaşadı.

Oluşturulma Tarihi :  10.09.2024 11:41:46