Vektörle Mücadele Devam Ediyor

Derince Belediyesi, ilçe genelinde vektörle mücadele kapsamında başlattığı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Derince Belediyesi ekipleri yaz aylarında olduğu gibi sonbaharda da vektörle mücadele kapsamında ilaçlama işlemlerini aralıksız sürdürüyor. İlaçlama ekipleri, planlanan program dahilinde, mahalle mahalle dolaşarak yeşil alanlar, su birikintileri, parklar ve diğer riskli bölgelerde etkin bir şekilde çalışıyor. Hem halk sağlığını korumak hem de haşere popülasyonunu kontrol altında tutmak amacıyla sürdürülen bu faaliyetler, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de hızlı bir şekilde işleme alan belediye ekipleri, sivrisinek ve diğer zararlı haşerelerin artış gösterdiği dönemde, halkın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla ilçenin birçok noktasını ilaçlıyor.

Oluşturulma Tarihi :  11.09.2024 11:52:06