Derince´de Her Nokta Pırıl Pırıl

İlçenin her noktasında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri kent genelinde çeşitli düzenlemelere imza atıyor

İHTİYAÇ DUYULAN HER BÖLGEDE

Vatandaşların huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde titizlikle görev yapıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de daha yeşil bir kent hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Yenikent Mahallesi’nde yeşil alanların ve parkların bakımlarını gerçekleştirdi.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILIYOR

Çınarlı Mahallesi Topçuoğlu Sokak, İbni Sina Mahallesi Alaybey Sokak ve Dumlupınar Mahallesi Akkaş Sokak’ta çevre temizliği yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de günlük planlama kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi Acar Sokak ve Gümüşhane Sokak’ta yol süpürme, ot küreme, biçme çalışmaları ile çevre ve mıntıka temizliği çalışmalarını tamamladı.

Oluşturulma Tarihi :  11.09.2024 11:53:52