Başkan Gökçe´den Emekli Personellere Teşekkür Plaketi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, emekli olan çalışanlara hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu

Derince Belediyesi bünyesinde farklı birimlerde görev yaparken emekliliğe ayrılan Murat İbiş, Murat Kesici, Halit Taş, Feyzi Yurdam ve Sezgin Varol’a düzenlenen törenle Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe tarafından plaket takdimi gerçekleşti. Başkan Gökçe, emekli olan personellere teşekkür ederek “Bugün belediyemizde hizmet sürelerini tamamlayarak emekli olan kıymetli çalışma arkadaşlarımızı misafir ederek plaketlerini takdim ettik. Kendilerine bugüne kadar ilçemiz için yaptıkları hizmetleri ve emekleri için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, sevgi ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi. Emekli olan çalışanların nezaketleri dolayısıyla Başkan Gökçe’ye teşekkür ettiği program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  16.09.2024 12:06:53