HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Piri Reis Ortaokulu´nun Duvarları Rengarenk Oldu
Orjinal Resim

Derince Piri Reis Ortaokulu’nun duvarları yapılan çalışma ile rengarenk boyandı. Çeşitli figürlerle boyanan renkli duvarlar, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin beğenisini kazandı

RENKLİ VE CANLI DESENLER

Derince Belediyesi’nin, ilçedeki okullara yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel projeler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Piri Reis Ortaokulu’nun duvarları, renkli ve canlı desenlerle boyandı. Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin öncülüğünde DER-MEK kursiyerleri ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleşen boyama etkinliği ile Derince Piri Reis Ortaokulu’nun duvarları Atatürk, öğrenci ve kitaplık figürleri ile rengarenk bir görünüme kavuştu. Bu projeyle, öğrencilerin öğrenim gördüğü ortamın daha eğlenceli ve ilham verici hale getirilmesi hedeflendi.

İLÇEMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Eğitim kurumlarının her zaman yanında olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de hafta sonu Derince Piri Reis Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe, “Çocuklarımız için ilçemizdeki okullarımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bugün Piri Reis Ortaokulumuzun yıpranmış haldeki duvarlarını rengarenk boyayarak yeniledik. Çocuklarımızın güzel ve ilham veren bir eğitim almaları en büyük önceliğimiz. Bu projelerimizle ilçemizi hep birlikte daha güzel hale getireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.09.2024 12:19:16
Okuma Sayısı : 54
Fotoğraflar