Derinceliler Kararsızlar´la Buluşacak

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Barosu ile birlikte ücretsiz olarak düzenleyeceği konser programında Kararsızlar Müzik Grubu sahne alacak

İlçe genelinde düzenlenen kültürel ve sanatsal etkinliklerle birbirinden önemli programlara ev sahipliği yapan Derince’de bu kez konser heyecanı yaşanacak. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Barosu ile birlikte ücretsiz olarak düzenleyeceği konser programında avukatlardan oluşan Kocaeli Barosu Müzik Grubu Kararsızlar sahne alacak. Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek konserde katılımcılara müzik ziyafeti sunulacak. 19 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak konsere tüm ilçe sakinleri ve müzikseverlerin davetli olduğu belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  17.09.2024 11:06:28