Derince´de Temizlik Seferberliği

Derince Belediyesi, Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla “Temiz İnsan, Temiz Derince” diyerek temizlik seferberliği başlatıyor

Derince Belediyesi, temizlik ve çevre konusunda hassasiyetle sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.  Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık oluşturmak isteyen Derince Belediyesi, “Temiz İnsan, Temiz Derince” diyerek temizlik seferberliği başlatıyor. 20 Eylül Cuma günü 17.00 – 18.00 saatleri arasında Çınarlı Mahallesi, Siteler Sokak’ta gerçekleşecek olan temizlik çalışmalarına bölge sakinlerinin davetli olduğu belirtildi. Uygulamalarıyla çevre ve temizlik konusunda örnek çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin “Temiz İnsan Temiz Derince” sloganını öne çıkararak çevre duyarlılığını arttırıp, toplumsal bir sorumluluk bilinci oluşturması hedefleniyor.

Oluşturulma Tarihi :  17.09.2024 11:19:49