Başkan Gökçe Yazıcı ve Aydın ile Görüştü

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe,  Derince İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı ve Kocaeli Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ile görüştü

Çalışmalarını ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, kurum ve kuruluşlar nezdinde görüşmelerine de devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Gökçe ilk olarak Derince İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Gökçe, ikinci ziyaretini ise Kocaeli Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirdi. SGK Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Salih Aydın’a nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Gökçe, Aydın’a görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  18.09.2024 11:22:26