HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çevre Denince, Temiz Derince
Orjinal Resim

Daha temiz ve yaşanılabilir çevre hedefiyle çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi hafta sonu Harikalar Sahili’nde iki önemli etkinliğe daha ev sahipliği yaptı

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Derince Belediyesi’nin 'Çevre Denince, Temiz Derince' diyerek başlattığı etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak hafta sonu temizlik seferberliği ve doğaya saygı yürüyüşleri kapsamında iki ayrı programın bir arada gerçekleştiği Derince’de etkinliklerin adresi Harikalar Sahili oldu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin katılımıyla gerçekleşen etkinliklere başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

DOĞAYA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde Harikalar Sahili’nde düzenlenen etkinliklerde ilk olarak çevre temizliği yapıldı. Yavuz Sultan Mahallesi Yıldız Sokak’tan başlayarak sahil bandında devam eden çevre temizliğinin ardından program Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kadar süren doğaya saygı yürüyüşü (gidiş – dönüş) ve kahvaltı ikramı ile devam etti. 'Çevre Denince, Temiz Derince' diyerek başlattıkları etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Gökçe, programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  7.10.2024 11:47:06
Okuma Sayısı : 148