HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Prof. Dr. Zafer Utkan Önemli Bilgiler Paylaştı
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin düzenlediği konferansta Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanı ve farkındalık konularında önemli bilgiler paylaştı

MEME KANSERİNDE ERKEN TANI

Uygulamalarıyla kültürel ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yansıtan Derince Belediyesi, düzenlediği programlarla alanında uzman isimleri ilçe sakinleri ile buluşturuyor. Bu kapsamda son olarak Prof. Dr. Zafer Utkan, Derince Belediyesi’nin konuğu olarak meme kanserinde erken tanı ve farkındalık konularında önemli bilgiler paylaştı. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansı başta Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe olmak üzere, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK mensupları ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. Konferansta önemli mesajlar veren Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanı ve bilinmesi gereken birçok konu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR

Sağlıklı bir yaşam sürmenin önemine değinen Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanının hayat kurtardığını ifade etti. Programın sonunda Prof. Dr. Utkan’a katılımları ve aktardığı bilgiler dolayısıyla teşekkür ederek çiçek takdim eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bu akşam Derince Belediyesi olarak Prof. Dr. Zafer Utkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz farkındalık konferansında meme kanseri için erken tanı ve bilmemiz gerekenleri tüm yönleriyle dinledik.  Hayati derecede önem arz eden bu konuda bilinçlenmemize büyük fayda sağlayan etkinliğimize katılım gösteren tüm halkımıza ve kıymetli hocamıza teşekkür ederiz. Sağlık alanındaki bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  17.10.2024 10:29:02
Okuma Sayısı : 53