Çalışmalar Kent Genelinde Sürüyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlükleri ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

Derince Belediyesi ekipleri çalışmalarını kentin her noktasında yoğun bir şekilde sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen planlama doğrultusunda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesinde ot biçme ve bitkilerin form bakım işlemleri, Çenesuyu Kaşık Tesisleri çevresinde ot biçimi, Harikalar Sahili’nde ot biçimi ve peyzaj düzenlemeleri, Yelken Kafe’nin bulunduğu alanda ot biçimi çalışmaları ile Sırrıpaşa Mahallesi Vatan Caddesi’nde ağaç ve bitkilerin form bakım işlemlerini tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de Fatih Sultan Mahallesi Konur Sokak ve çevresinde ot küreme, temizleme ve süpürme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Oluşturulma Tarihi :  24.10.2024 13:44:30