İlaçlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Derince Belediyesi koronavirüs salgınına karşı rutin olarak sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarının yanı sıra yaz dönemi ile birlikte sivrisinek ilaçlamalarına da hız verdi

Yaz dönemi ile birlikte sivrisineklere karşı etkin bir çalışma başlatan Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda yürüttüğü ilaçlama işlemleri ile sivrisinek ve uçkunlara karşı önlem alıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, akşam saatlerinde yaptıkları ilaçlama işlemleri ile vatandaşların yaz dönemini daha rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesine imkan sağlıyor. İlçe genelindeki tüm mahallelerde rutin olarak devam eden çalışmalar kapsamında son olarak Deniz, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde ilaçlama işlemleri gerçekleştirildi.

Oluşturulma Tarihi :  19.06.2020 16:30:56