HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derincemiz İçin Birlikte Çalışıyoruz
Orjinal Resim

Kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerini ifade etti

 

İstişarelere Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan 41 seçim vaadini hızla yerine getirirken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Katkay, yönetim kurulu üyeleri Bülent Oğul, Ertaç Mikyas, Bülent İçen, Mahir Usanmaz, Adem Yavuz Gültekin, Anıl Aydemir Ertürk ve Güven Deniz, Türk Kızılayı Derince Şube Başkanı Hasan Malo, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Taşören ve Osman Koçyiğit, Derince Sanayi Sitesi esnafları Osman Karamus, Emre Şay, İbrahim Karamus, Özcan Ertem, Bülent Gürsoy ve Rasim Demir ile bir araya geldi.

 

Çalışmalarımıza Ara Vermedik

Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede bugüne dek hizmete sundukları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdi. Koronavirüsle mücadele kapsamında hem dezenfekte uygulamaları hem de Alo Vefa Hattı hizmetleri ile vatandaşların daima yanında olduklarını belirten Başkan Aygün, “Bir yandan salgınla mücadele ederken diğer taraftan rutin hizmetlerimiz ve projelerimize kararlılıkla devam ettik.  Pandemi sürecinde de çalışmalarımıza asla ara vermedik. Sizlerin aktardığınız fikirler de bizim için projelerimizi belirlerken yol gösterici oluyor. Allah’ın izniyle Derincemize faydalı olacak işlere hep birlikte imza atıyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.07.2020 12:19:20
Okuma Sayısı : 1118
Fotoğraflar