Başkan Aygün, Taşköprü Aspir Yağı´nı Tanıtıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İzmit’te uzun yıllardır esnaflık yapan eski dostlarını ziyaret ederek, Taşköprü Aspir Yağı takdim etti

Bir yandan projelerini hizmete sunan, diğer taraftan esnaf ve vatandaş buluşmaları ile birlikte istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, temaslarına devam ediyor. Başkan Aygün bu kez İzmit’te uzun yıllardır esnaflık yapan eski dostlarını ziyaret etti. İzmit'te gerçekleştirdiği ziyaretlerde Haluk Ercan (Ercan Bebe), İsmail Uslu (Renk Mağazası), Eyüp Uluç (Uluç Optik), Osman Kuyu (Kocaeli Et Pazarı) ve Ömer Gögercin'i (65 Dayının Yeri) ile bir araya gelen Başkan Aygün, bu ziyarette esnaf dostlarına tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında üretimini yaptıkları Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim etti.

Oluşturulma Tarihi :  25.02.2021 12:16:52