Fatih Mahallesi´nde Çalışmalar Sürüyor

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fatih Mahallesi’nde üstyapı düzenlemeleri yoğun bir şekilde devam ediyor

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü altyapı ve üstyapı yatırımı ilçe genelinde tüm hızıyla sürüyor. Derince merkezinde yer alan on mahalleyi kapsayan çalışmalar etap etap devam ediyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenileneceği Derince’de altyapısı biten bölgelerde ise üstyapı düzenlemelerine geçiliyor. Bu kapsamda altyapı çalışmalarının tamamen bittiği Fatih Mahallesi’nde üstyapı düzenlemeleri yapılarak yenilenen yollar vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Oluşturulma Tarihi :  7.06.2021 11:45:25