HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Sevgi Varsa Engel Yoktur
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlediği programda konuşan Başkan Zeki Aygün, “Sevgi varsa engel yoktur anlayışıyla yılın 365 günü çalışmaya devam ediyoruz” dedi

 

Engelliler Haftası Programı

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Derince Belediyesi tarafından Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda bir etkinlik düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen program Kocaeli Engelliler Derneği Onursal Başkanı İsmet Arguç, Kocaeli Engelliler Derneği Başkanı Nilgün Albayrak, Derince İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya, dernek temsilcileri, engelli bireyler ve ailelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.  Programda birer selamlama konuşması yapan İsmet Arguç ve Nilgün Albayrak, düzenlediği etkinlik dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti. Programda dernek üyelerinin talep ve önerilerini dinleyen ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Zorlukları Birlikte Aşıyoruz

Başkan Aygün, konuşmasında “Kuşkusuz engelli kardeşlerimizle bir araya gelmek, sizlerin sıkıntılarınızla dertlenmek sadece bir haftanın sınırlarına hapsedilemeyecek kadar önemli. Bizler de ‘Sevgi varsa engel yoktur” anlayışıyla çalışarak yılın 365 günü yanınızda olduk, olmaya da devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak da hem hükümetlerimiz hem de bizler yerel yönetimler olarak önemli çalışmalara imza attık. 20 yıldır, engelsiz bir dünyayı inşa etmek için hayatın her alanında büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik” dedi. Hükümet bazında yapılan çalışmalara değinen Başkan Aygün, “Bizler de Derince Belediyesi olarak Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’miz ile hem engelli bireylerimiz hem de ailelerimiz için örnek çalışmalara imza atıyoruz. Gönül gönüle vererek bugüne dek engelleri birlikte aştık, inşallah bundan sonraki süreçte de yine hep birlikte olacağız. Engel yürekte değilse her zorluğu birlikte aşabileceğimize inanıyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.05.2022 12:05:42
Okuma Sayısı : 371