Başkan Aygün Yeşil Camii Derneği´ne Konuk Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde düzenli olarak esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün, bu kez beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan Yeşil Camii Derneği’ne konuk oldu. İlçe genelinde çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaf ve vatandaş buluşmalarında kendilerine iletilen önerilerin çok önemli olduğuna bir kez daha vurgu yaptı.

Oluşturulma Tarihi :  5.10.2022 11:46:22