HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Kent Konseyi Kadın Meclisi Derince´de Buluştu
Orjinal Resim

Başkan Aygün, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa Şen, Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

 

Başkan Aygün’ün Ev Sahipliğinde

Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği yönetim kurulu toplantısı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ev sahipliğinde Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün eşi Şükran Aygün ile birlikte katılırken, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa Şen, Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, Derince Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Kandemir ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri de toplantıda hazır bulundu.

 

Çalışmaları Destekliyoruz

Kadın Meclisinde emeği olan tüm başkan ve yönetimlerini tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada “Kentimize hizmet etmek için ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada Kent Konseylerimize çok büyük görevler düşüyor. Kadın Meclislerimizin etkin faaliyetlerini bizler de yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi. Başkan Aygün, programda ayrıca ilçede hizmete sundukları ve yapımı devam eden projelerle ilgili konuklarını bilgilendirerek, görüş ve önerilerini almayı ihmal etmedi. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rumeysa Şen de ilçeye sunduğu hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  1.11.2022 15:45:19
Okuma Sayısı : 544