Her Şey Halkın Sağlığı İçin

Derince Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında hastane, muhtarlıklar, sağlık merkezleri ve kentin muhtelif noktalarına dezenfektan stantları yerleştirdi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında örnek çalışmalara imza atan Derince Belediyesi, halkın huzuru ve sağlığı için tedbirler alınmaya devam ediyor. Dezenfekte çalışmalarının tüm mahallelerde kapsamlı bir şekilde devam ettiği Derince’de bu kez ilçenin yoğun olarak kullanılan tüm noktalarına dezenfeksiyon stantları yerleştirildi. Derince Belediyesi’nin hazırladığı ve ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye gönderdiği dezenfektan stantları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mahalle muhtarlıkları önü, Aile Sağlığı Merkezleri ve kentin muhtelif noktalarında halkın kullanımına sunuldu. Vatandaşlar da uygulamalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Derince Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  3.04.2020 10:06:52