HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de En Özel Anneler Günü Kutlaması
Orjinal Resim

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ailesini bir araya getiren Anneler Günü programı EYDEM kursiyerlerinin sergilediği gösterilerle unutulmaz bir akşama sahne oldu

ŞİİRLER, REYHANİ DANSI VE YEŞİLÇAM ŞARKILARI

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Derince’de çok anlamlı bir program düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi Av. Sibel Gökçe’nin ev sahipliğinde Yelken Kafe’de düzenlenen program geniş katılımla gerçekleşti. Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) ailesini bir araya getiren programda Başkan Gökçe, özel çocukların annelerinin Anneler Günü’nü tebrik etti. EYDEM kursiyerlerinin renkli gösterilerine sahne olan programda ilk olarak EYDEM Öğrencisi İrem Çelikörs ‘Annem’ şiirini okudu. Samed Esastürk ve Ceren Yiğit’in Reyhani Dansı ile devam eden programda EYDEM Drama Öğretmeni Mine Atalay’ın yazdığı ‘Annem’ şiirini Feyza Demiralp seslendirdi. EYDEM Türk Müziği Korosu’nun Yeşilçam Şarkıları’nı da seslendirdikleri programda sergilenen gösteriler büyük beğeni topladı.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Gösterilerin ardından programda bir selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe “Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan, sevgili çocuklarımızın gösterisini izlemekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Anneler dünyada karşılıksız olarak çocuklarını seven tek varlıklardır. Bu akşam burada misafir ettiğimiz anneler çok daha özeller. Özel çocuklarımız ve özel anneleri için sosyal belediyecilik anlayışımız gereğiyle en iyi eğitim ve sosyalleşme olanaklarına sahip bir Derince için var gücümüzle çalışacağız. Özel bireylerimizin harika gösterileriyle dolu programımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm özel annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi. Başkan Gökçe gecenin sonunda programa katılan tüm özel bireyler ve anneleri ile tek tek sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2024 08:39:01
Okuma Sayısı : 70