HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor
Orjinal Resim

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okullarda bakım ve onarım işlemlerine devam ediyor

 

Çalışmalar İlçenin Her Noktasında

Derince Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim dönemine kısa bir süre kala, özellikle okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri üzerine yoğunlaşan ekipler, aynı zamanda park ve yeşil alanlarda da titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde yürüttükleri bu çalışmalarda, öğrenciler ve ilçe halkı için en iyi koşulları sağlamayı amaçlıyor.

 

Hikmet Uluğbay’da Çevre Düzenlemesi

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan Hikmet Uluğbay Ortaokulu’nda kapsamlı bir çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Okul bahçesinde yer alan bozuk alanları tespit eden ekipler, öncelikle bahçe zeminindeki bozuklukları onardı. Daha sonra okul bahçesine parke döşeme işlemi yaparak, öğrencilerin daha güvenli ve temiz bir ortamda vakit geçirmeleri için uygun zemini hazırladı. 

 

Okulların Bahçeleri Tertemiz

Okulların yeni döneme hazırlanması için yoğun bir mesai harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kez Yenikent Mahallesi’nde yer alan Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Ot biçme, küreme, süpürme gibi işlemler yapan belediye ekipleri okul bahçesini, titizlikle temizleyerek yabancı maddelerden arındırdı. Bu sayede öğrenciler, yeni döneme hijyenik ve bakımlı bir ortamda başlayacak. 

 

Bakım ve Onarım Yapıldı

Derince Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde bulunan Azerbaycan Haydar Aliyev Parkı’nda bir dizi bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Ot biçme, küreme ve süpürme işlemleri ile parkın genel temizliğini yapan ekipler, parkı tertemiz bir görünüme kavuşturdu. Yapılan bakım çalışmaları sonrasında park, ilçe halkının kullanımına sunuldu.

Oluşturulma Tarihi :  6.09.2024 11:57:21
Okuma Sayısı : 68
Fotoğraflar