Başkan Gökçe´den Anlamlı Ziyaretler

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Anneler Günü’nde ilçede ikamet eden şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ile Serdar Gökbayrak'ın ailelerini ziyaret etti

Anneler Günü münasebetiyle Derince’de bir dizi etkinlik gerçekleşirken Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çeşitli ziyaretlere imza attı. Başkan Gökçe bu kapsamda şehit ailelerinin evlerine konuk olarak aileleri bu özel günde yalnız bırakmadı. İlk olarak şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve annesi Emine Arlı’yı ziyaret eden Başkan Gökçe, ardından şehidimiz Serdar Gökbayrak'ın annesi Ferdane Açıksöz’ü ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe “Anneler Günü’nde ilçemizde ikamet eden Şehitlerimiz Emre Kaan Arlı ile Serdar Gökbayrak'ın ailelerini ziyaret ettik. Bu vesileyle başta Şehit ve gazi yakınları olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2024 10:49:24