Başkan Gökçe´ye Nezaket Ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek proje ve çalışmalarını paylaşıyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Polat ve Belediye İş Örgütleme Uzmanı Hamit Laçinoğlu, Kocaeli Medya Mensupları Derneği Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Selçuk Çelebi, Ardahanlı İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği ve Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz ve beraberindeki iş insanı ve gazeteciler ile Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve esnaflar ile bir araya geldi.

Oluşturulma Tarihi :  10.06.2024 10:42:05