Çenesuyu Kaşık Tesisleri Güzelleşiyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe,  Çenesuyu A.Ş.’nin doğrudan halka satış noktası olan Kaşık Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İlçenin gelişimi adına projeleri hayata geçirmeye kararlı olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, belediye iştiraklerinin kurumsallaşmasına yönelik çalışmalara da imza atıyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Çenesuyu A.Ş.’nin doğrudan halka satış noktası olan Kaşık Tesisleri’ni ziyaret ederek, burada devam eden çalışmaları inceledi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Burada bölge sakinleri ile sohbet eden ve yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Başkan Gökçe “Kaşık Tesisleri parkımızda yaptığımız düzenlemeler ile vatandaşlarımızın tesisimize araç ile girişlerini daha kolay bir hale getiriyoruz. Ayrıca parkın çevre düzenleme çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Derince halkı her şeyin en iyisine layık” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  11.06.2024 15:08:27