Milli Heyecan Derince Kent Meydanı´nda Yaşanacak

A Milli Futbol Takımımızın 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Avusturya ile oynayacağı karşılaşma Derince Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda canlı yayınlanacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele verdiği F Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna adını yazdıran Ay Yıldızlı Milli Takımımız, Avusturya ile çok önemli bir randevuya çıkıyor. Milli Takımımızın Avusturya ile karşı karşıya geleceği müsabakayı kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak. Derince Belediyesi, ülkemizin için büyük önem taşıyan bu müsabakayı 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de Kent Meydanı’nda yer alan dev ekrandan canlı olarak yayınlayacak. Bu önemli karşılaşmada Milli Takımımızın yanında olmak isteyen vatandaşlar meydanda yine tek yürek olarak desteklerini sürdürecek.

Oluşturulma Tarihi :  1.07.2024 10:37:41