HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Milli Coşku Derince Kent Meydanı´nda Yaşandı
Orjinal Resim

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselen Ay Yıldızlı Milli Takımımızın başarısı Derince Kent Meydanı’nda coşku ile kutlandı

DERİNCE KENT MEYDANI DOLDU TAŞTI

Avrupa Şampiyonası’nda ilk etapta grubunu ikinci sırada bitirerek son 16 turuna kalan Milli Takımımız bir büyük zafere daha imza atarak, 85 milyonu sevince boğdu. Ülkemizin bir çok noktasında kurulan dev ekranlardan takip edilen karşılaşmada milyonlar adeta tek yürek olurken, galibiyet coşkusu doyasıya kutlandı. Derince Belediyesi diğer müsabakalarda olduğu gibi Kent Meydanı’nda yer alan dev ekrandan yayınladığı karşılaşma ile binlerce kişinin bu eşsiz zaferi bir arada yaşamasını sağladı. Derince Kent Meydanı’nda müsabakayı takip eden vatandaşlara kırmızı beyazlı kaşkollar armağan edilirken Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de maçı halkla birlikte izleyerek, galibiyet coşkusuna ortak oldu. Çeyrek finale kalma yolunda Avusturya ile karşılaşan Milli Takımımız müsabakaya çok hızlı başlarken, henüz 57. saniyede Merih Demiral’ın kaydettiği gol Derince Kent Meydanı’nda da büyük sevince sahne oldu.

AVUSTURYA’YI YENDİK SIRA HOLLANDA’DA

İlk yarısı 1-0 Milli Takımımızın üstünlüğüyle neticelenen karşılaşmanın ikinci yarısında da kontrolü bırakmayan ekibimiz 59. dakikada yine Merih Demiral’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Derincelilerin hep bir ağızdan ‘Türkiye’ sloganları ile takımımızı desteklediği müsabakada 66. dakikada kalemizde gördüğümüz gol skoru belirlerken, 90+5. dakikada kalecimiz Mert Günok’un yaptığı muhteşem kurtarışın ardından Derinceliler uzun süre galibiyeti kutladı. Ay-Yıldızlı futbolcuların turnuvanın son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finalde Hollanda ile eşleşmesinin ardından kutlamalar Kent Meydanı’nda ve Derince genelinde devam etti. Milli Takımımızın galibiyet coşkusunu ilçe halkı ile hep birlikte yaşadıklarını belirten Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe aynı başarının çeyrek finalde Hollanda karşısında da devamını diledi.

Oluşturulma Tarihi :  3.07.2024 10:46:09
Okuma Sayısı : 244