Milli Heyecan İki Ayrı Noktada Yaşanacak

Ay Yıldızlı Milli Takımımızın Hollanda ile karşı karşıya geleceği çeyrek final karşılaşması Derince’de iki ayrı noktada canlı olarak yayınlanacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda elde ettiği sonuçlarla göğsümüzü kabartan Ay Yıldızlı Milli Takımımız çeyrek final müsabakası için bekleyişini sürdürüyor. A Milli Futbol Takımımızın 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de Hollanda ile oynayacağı çeyrek final müsabakası Derince’de yine büyük coşku ile takip edilecek. Derince Belediyesi bu zorlu müsabaka için kentin iki noktasında kurulacak olan dev ekranlar ile maçın heyecanını ilçe halkına yansıtacak. Derince Kent Meydanı ve Harikalar Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde kurulacak olan dev ekranlardan müsabakayı takip edecek olan Derinceliler, tek yürek halinde Milli Takımımızın yanında olacak.

Oluşturulma Tarihi :  5.07.2024 11:27:12