Başkan Gökçe´ye Nezaket Ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek proje ve çalışmalarını paylaşıyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Gebze Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre ve Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Engin Sözbir, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Cuma Özdemir ve yönetimi, Kocaeli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı ve yönetimi, Derince İmam Hüseyin Cem Evi Başkanı Gürsel Öner ve yönetimi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Başkanı İrfan Yoloğlu ve yönetimi, CHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Gülhanım Kara ve üyeleri, önceki dönem İl Yöneticisi Mehmet Demirtaş, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Gökkaya, yönetim kurulu üyeleri Volkan Şan, Yakup Mutlu Cihad Karagöz, Yüksel Demircan ve Derince Belediyesi Temsilcisi Özkan Işık  ile bir araya geldi.

Oluşturulma Tarihi :  5.07.2024 11:28:40