Sarmaşık Meze Hizmete Açıldı

Derince Yenikent Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda faaliyet gösterecek olan Sarmaşık Meze, Başkan Gökçe’nin katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi

Derinceli Şevin Kaya ve annesi Gülcan Solmaz’ın ilçeye kazandırdığı Sarmaşık Meze işletmesinin açılışı için bir program düzenlendi. Yenikent Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda faaliyet gösterecek olan Sarmaşık Meze’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe başta olmak üzere, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve bölge esnafları ilgi gösterdi. İşletmenin açılışını gerçekleştiren Başkan Gökçe, işyeri sahiplerine hayırlı olsun temennilerini iletmeyi ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.07.2024 10:14:40