Bingöl İli Kiğı-Yayladere Derneği´nden Aşure Etkinliği

Kocaeli Bingöl İli Kiğı-Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Dayanışma Derneği, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi

Merkezi Sırrıpaşa Mahallesi, Vatan Caddesi’nde bulunan Kocaeli Bingöl İli Kiğı-Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Dayanışma Derneği aşure programı düzenledi. Dernek Başkanı Yaşar Baş ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Muharrem Ayı münasebetiyle düzenlenen aşure etkinliğine Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Gökçe, açıklamasında “Kocaeli Bingöl ili Kiğı - Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Kerbela Şehitlerini Anma ve Aşure Lokmasını Dağıtma Programı’nda değerli halkımızla bir araya geldik” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.07.2024 10:16:42