HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince Kent Lokantası Cuma Günü Açılıyor
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkararak hizmete sunduğu 200 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Kent Lokantası’nın açılışı CHP Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleşecek

AÇILIŞ İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Derince’de bir süredir tefrişat çalışmaları süren Kent Lokantası’nda son hazırlıklar tamamlandı ve açılış için artık geri sayıma geçildi. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin seçim vaatleri arasında da yer alan ve ilçe halkının talebi doğrultusunda şekillenen Kent Lokantası, Sırrıpaşa Mahallesi, Denizciler Caddesi, No: 184 (Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Karşısı) adresinde hizmet verecek.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI KATILACAK

Konumu itibariyle özellikle öğrenciler ve bölge sakinlerinin rahatlıkla ulaşabileceği bir yerde bulunan Derince Kent Lokantası’nın açılışı 26 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da gerçekleşecek. Derincelilerin özlemle beklediği Derince Kent Lokantası’nın açılışı için düzenlenen program Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Gül Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleşecek.

OTURMA ALANI 200 KİŞİDEN OLUŞUYOR

3 katlı binasıyla Derincelilere geniş bir hizmet alanı sunacak olan Derince Kent Lokantası’nın ilk iki katı yemek yenen bölüm, en üst katı ise lavabolar ve ofis olarak dizayn edildi. Başkan Gökçe’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmete sunacağı Derince Kent Lokantası açılış programının ardından diğer günler saat 12.00’de kapılarını hizmete açacak. Oturma alanı 200 kişi kapasiteli olan Derince Kent Lokantası ilçe sakinlerine en güzel şekilde hizmet verecek. Derince Kent Lokantası’nın menüsünde günlük üç çeşit yemek dışında ekmek ve içecek yer alacak.

Oluşturulma Tarihi :  23.07.2024 12:26:18
Okuma Sayısı : 202
Fotoğraflar