Köylerde Muhtarlarla İzgaz Konulu Toplantı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, köy muhtarları ve İzgaz yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yaptı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantı köy muhtarları ve İzgaz yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Beşdivan Tesisleri’nde düzenlenen toplantı ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe, “Bugün köylerimizin kıymetli muhtarları, İzgaz Bölge Sorumlusu Kıvanç Türkmen ve Mühendislik, Planlama Direktörü Eylem Karagöz ile birlikte bir araya geldiğimiz çok verimli bir toplantıyla haftaya başladık. Kırsal bölgelerimizin kalkınmasına katkı sağlamak için gaz enerjisinin köylerimizde yaşayan halkımıza en hızlı ve sağlıklı bir biçimde ulaştırılması noktasında görüşmelerimizi yaptık. Bu konuda çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  14.10.2024 12:18:12