Çalışmalar İlçe Genelinde Sürüyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen planlama doğrultusunda ilçe genelindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Derince Belediyesi ekipleri tüm birimleriyle birlikte ilçe halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de belirlenen planlama doğrultusunda titizlikle görev yapıyor. Bu kapsamda son olarak Çınarlı Mahallesi Yalçın Sokak, Yavuz Sultan Mahallesi Harikalar Sahili, Fatih Sultan Mahallesi Kuba Camii çevresi, Yenikent Mahallesi Barış Manço Parkı, Dumlupınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nde çalışmalarına devam eden ekipler uzayan ağaç dallarını budayıp yeşil alanlarda çevre temizliği ile bitki form bakım çalışmalarını sürdürdü.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2024 11:26:31