Başkan Gökçe´nin Konukları Kent Konseyi Yönetimi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Kent Konseyi Başkanı Erhan Akpınar ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Derince Kent Konseyi 5. Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşirken Erhan Akpınar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görevine başlamıştı. İlk olarak kurumlar nezdinde nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Akpınar ve yönetimi Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin konuğu oldu. Ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür eden Başkan Gökçe, “Bugün, yeni seçilen Derince Kent Konseyi Başkanı Erhan Akpınar ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırladık. İlçemizin gelişimi ve geleceği adına birlikte yapabileceğimiz projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Kent Konseyi’mize yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi. Kent Konseyi Başkanı Erhan Akpınar da ev sahipliği dolayısıyla Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2024 11:27:36