Prof. Dr. Zafer Utkan Derincelilerle Buluşacak

Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği konferansta Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanı ve farkındalık konularında önemli bilgiler paylaşacak

Kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin hız kesmeden devam ettiği Derince’de düzenlenen konferanslarda ise alanında uzman isimler ilçe sakinleri ile buluşuyor. Derince Belediyesi bu kapsamda Prof. Dr. Zafer Utkan’ı vatandaşlarla buluşturacak. 16 Ekim Çarşamba günü saat 19.30’da Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansa tüm ilçe halkının davetli olduğu belirtildi. Katılımın son derece yoğun olması beklenen farkındalık konferansında Prof. Dr. Zafer Utkan, meme kanserinde erken tanı ve bilinmesi gereken birçok konu hakkında önemli bilgiler paylaşacak.

Oluşturulma Tarihi :  14.10.2024 16:43:55