Doğaya Saygı Yürüyüşü ve Temiz Çevre Etkinliği

Derince Belediyesi’nin 20 Ekim Pazar günü düzenleyeceği doğaya saygı yürüyüşü ve çevre temizliği etkinlikleri Çenedere (Yenikent) Mesire Alanı’nda gerçekleşecek

Daha temiz ve yaşanılabilir çevre hedefiyle çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi hafta sonu iki önemli etkinliği bir arada gerçekleştirecek. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde 20 Ekim Pazar günü saat 07.30’da Çenedere (Yenikent) Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan etkinliklerde ilk olarak çevre temizliği yapılacak. Hep birlikte gerçekleşecek çevre temizliğinin ardından program doğaya saygı yürüyüşü ve kahvaltı ikramı ile devam edecek. Tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu program için iki farklı güzergahtan ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Saat 07.00’de Derince Kent Meydanı ve 60 Evler Bayraklar önünden hareket edecek olan araçlar geçiş güzergâhlarından vatandaşları alarak, etkinliklerin yapılacağı alana taşıyacak.

SERVİS GÜZERGAHLARI:

07.00: Derince Kent Meydanı - Çınarlı Meydanı - Fatih Sultan Mahallesi Muhtarlık Önü

07.00: 60 Evler Bayraklar Önü – Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarlık Önü – Dumlupınar Mahallesi Muhtarlık Önü – İbni Sina Mahallesi Muhtarlık Önü

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2024 11:24:51